Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
cover
Ondersteuning in controlling

Op zoek naar finance professionals?

Snel wijzigende businessmodellen en big data vragen om finance professionals die een volwaardig gesprekspartner voor de business kunnen zijn. Met een juiste mix van capaciteiten en vaardigheden. Captains of Finance brengt u in contact met de beste controllers, analisten en treasurers. Om tijdelijk uw activiteiten te versterken of permanent. Captains of Finance biedt u snel een adequate oplossing!

Snel wijzigende businessmodellen en Big Data vragen om finance professionals die een volwaardige gesprekspartner voor de business kunnen zijn. Met een juiste mix van capaciteiten en vaardigheden. Captains of Finance brengt u in contact met de beste Controllers, Analisten en Treasurers, om tijdelijk dan wel permanent uw activiteiten te versterken. Wij bieden u snel een adequate oplossing!

Neem contact op
Analyse

In de huidige complexe zakelijke macro-omgeving zijn onder meer aanpassingsvermogen en behendigheid de sleutels tot succes. Traditionele methoden zullen onvoldoende leiden tot het bereiken van uw bedrijfsdoelstellingen. Dit is waar Business Analyse op de proppen komt.  

Controlling

Vandaag en zeker morgen is Big Data king. Teneinde in staat te zijn de juiste beslissingen te nemen, moeten we begrijpen wat achter deze cijfers en verhoudingen ligt. Samen met en ter ondersteuning van de CFO zet de controller het Business Plan om in een Financieel plan.

Treasury

Treasury, oftewel Corporate Finance, speelt een cruciale rol bij het verbeteren en onderhouden van de financiĆ«le draagkracht van een bedrijf of organisatie.